schooluren, vakanties en vrije dagen.

Hier vindt u informatie omtrent de openingsuren van de school, vakanties en vrije dagen.

maaltijden.

Wil je je zoon/dochter over de middag warm laten eten? Ons keukenteam voorziet elke dag warme, voedzame én gevarieerde maaltijden aan democratische prijzen.

Tevens kunnen er dagelijks ook belegde broodjes besteld worden via de AH-betaalkaart.

kalender.

Bekijk onze planning om te weten te komen wanneer de vakanties en facultatieve verlofdagen vallen maar ook om te zien wat jouw zoon/dochter deze of de komende weken op het programma heeft staan.

xafax kaart.

De digitale betaalkaart is een feit. De kaart werd gedoopt en kreeg de naam AH-kaart en ziet er als volgt uit:
Elke leerling ontvangt tijdens het leerlingencontact zijn/haar gepersonaliseerde betaalkaart.

chromebook.

Sinds 2016 zijn we op GO! atheneum Herzele gestart met een nieuwe pedagogisch- en didactische aanpak. We ervaren de voordelen van het zelfgestuurd leren in een krachtige leeromgeving en willen deze zonder twijfel verder zetten en nog versterken. Binnen de werking is het gebruik van een chromebook onmisbaar.

Na de start met het teamteaching project hebben we gemerkt dat de leerlingen nog grotere stappen voorwaarts kunnen zetten in hun leerproces door met een eigen chromebook (computer) te kunnen werken.

De onderwijsminister lanceerde post-coronatijd het “Digisprong” project waarbij scholen subsidies hebben ontvangen om een ICT-beleid uit te werken. GO! atheneum Herzele investeerde naast het aankopen van ICT-materiaal, ook in het WIFI-netwerk. De school beschikt over eigen chromebooks die in bruikleen kunnen worden gebruikt en mogen ook thuis gebruikt worden.

schoolreglement.

Het schoolreglement wordt bij de start van het schooljaar door de ouders ondertekend.

Wie graag een elektronische versie van het schoolreglement wil, klik op onderstaande link.

Rent a book.

Op donderdag 27 juni van 16u 00 tot 20u 00 is er een info moment op onze school voor het bestellen van de schoolboeken. Mevrouw Sylvia Blondeau zal een toelichting geven over hoe deze dienen besteld te worden.

Wie hiervoor graag langskomt, gelieve het formulier in te vullen.