Leerlingen dakwerken specialiseren zich in epdm plaatsen

De leerlingen van het specialisatiejaar Dakwerken van het GO! Atheneum Herzele kregen de voorbije week een opleiding EPDM plaatsen. Leren door in en op het werkveld te functioneren, is een meerwaarde waar het Atheneum Herzele volop op inzet. 

De opleiding werd georganiseerd in samenwerking met de firma De Koninck Bouwspecialiteiten uit Aalst. Ter plaatse leerden de leerlingen onder professionele begeleiding de technieken voor het plaatsen van EPDM-folie op een maquette. 

Dankzij deze opleiding op het werkveld hebben de leerlingen dakwerken inzicht in een waterdichte oplossing voor platte daken. Een samenwerking met de bedrijfswereld biedt de leerlingen van het Atheneum Herzele een degelijke voorbereiding op het latere werkveld. 

De school zoekt dan ook nog meer bedrijven uit de bouwsector die willen samenwerken om hun leerlingen op te leiden tot toekomstige vakmensen.

Voor meer info kan u terecht op de Facebook- en Instagrampagina van de school of op de schoolwebsite https://www.atheneum-herzele.be