Hoe inschrijven?

Klik hier om in te schrijven

Geachte ouder

Volgens het inschrijvingsdecreet dat dit schooljaar van toepassing is, werken wij met een voorinschrijvingsperiode. Hoewel de officiële inschrijvingen pas van start zullen gaan op 16 mei, kan je je nu reeds via de link op de homepagina voorinschrijven. Wij maken geen gebruik van de aanmeldingsprocedure en schrijven alle leerlingen in voor 1A (KAZ-klas) en 1B (1OK!). Mensen die zich hebben ingeschreven op deze lijst zullen ook voorrang krijgen bij de effectieve inschrijvingen.

Voor het GO! zijn het realiseren van een sociale mix, het garanderen van de vrije keuze, het waarborgen van optimale leer- en ontwikkelkansen, de toegang voor elk kind tot kwaliteitsonderwijs en het vermijden van segregatie en discriminatie de centrale uitgangspunten.

Echter binnen de scholengemeenschap werd wel een maximumcapaciteit vastgelegd. Voor het eerste jaar van de eerste graad KAZ-klas ligt de maximumcapaciteit vast op 90 leerlingen, voor de oriëntatieklas 1OK! hebben we een maximum van 48 leerlingen vooropgesteld. Concreet betekent dit dat enkel deze aantallen volgend schooljaar bij ons in het eerste jaar zullen kunnen schoollopen.

Voor specifieke vragen kunt u terecht bij directeur, Sandy Maegerman (sandy.maegerman@atheneum-herzele.be of 0495/34.47.39) en de coördinator van de KAZ-klas, Jolien Van Elsué (jolien.vanelsue@atheneum-herzele.be of 0494/77.89.18).
Zij helpen u graag verder.

Volg ons verder via de schoolwebsite ( e-opendeur pagina) en de facebookpagina.