GO! Atheneum Herzele verwelkomt meer dan 150 nieuwe leerlingen

De eerste schooldag aan het Atheneum Herzele bruiste van de energie. Meer dan 150 nieuwe leerlingen werden verwelkomd op de campus.

Het Atheneum Herzele koos 5 schooljaren geleden voor een vernieuwende lesaanpak.
“Onze pioniersrol inzake innovatief onderwijs ligt duidelijk mee aan de basis van het succes”, stelt directeur Sandy Maegerman. “De aanhoudende stijging van onze leerlingaantallen bewijst dat meer en meer ouders bewust kiezen voor onze unieke manier van lesgeven waarbij de nadruk ligt op onderwijs op maat van elke leerling”, vult zij aan.

Samen met de vernieuwende onderwijsmethodiek verruimde de voorbije schooljaren ook het studieaanbod zeer sterk op de campus.
Dankzij de nieuwe studierichtingen klassieke talen, economische wetenschappen, economie-talen, wetenschappen-wiskunde, sport en sportwetenschappen, wellness & lifestyle en ruwbouw wordt het aanbod jaar na jaar verruimd.

De keuze voor innovatief onderwijs op maat, waarbij elke leerling terecht kan in een studierichting binnen zijn of haar interessegebied, vertaalde zich in heel wat blije gezichten op 1 september.