GO! Atheneum Herzele pakt uit met regionale primeur en organiseert ‘The Masked Teacher’


Het Atheneum Herzele bruist ook in deze coronatijden van energie.

Elk schooljaar opnieuw gaat de leerlingenraad van de school op zoek naar nieuwe, sfeervolle schoolactiviteiten. Zo zijn zij de initiatiefnemers achter projecten zoals muziek tijdens de speeltijden, het opleuken van lokalen en speelplaatsen, het mee inrichten van de schoolbib en zoveel meer.

De voorbije week verrasten zij alle leerlingen met een persoonlijke stressbal. Geen stress en GO! luidt hun opbeurende boodschap.

Dit schooljaar is hun taak extra moeilijk door de coronacrisis. Heel wat leuke activiteiten gaan immers hand in hand met nauwe sociale contacten, maar net dat mag en kan nu even niet.

Toch bleef de leerlingenraad niet bij de pakken zitten. Na een creatieve brainstormsessie kwamen zij met het idee om ‘The Masked Teacher’ te organiseren.

Maar liefst 10 leerkrachten beantwoordden de oproep van de leerlingenraad en gaan de uitdaging aan. Zij kruipen de komende weken in de meest bizarre vermommingen.

Vanaf januari gaan leerlingen en leerkrachten 10 weken lang op zoek naar de stemmen en gezichten achter de maskers. Welke leerkrachten bezitten geheime muzikale talenten, wie pakt uit met de meest verrassende acts en wie valt als eerste door de mand?
Deze vragen zorgen de komende weken voor extra sfeer en animo op het Atheneum Herzele. Voor meer info kan u terecht op het speciaal opgerichte YouTube-kanaal en op de Facebookpagina van de school.