GO! Atheneum Herzele fungeert als prototype voor leeromgevingen van de toekomst

Het Atheneum Herzele sloeg vijf schooljaren geleden een nieuwe weg in en zet sindsdien volop in op innovatief onderwijs. De vernieuwde onderwijsaanpak vertaalde zich in heel wat infrastructurele aanpassingen. 

Klassieke klaslokalen verdwijnen meer en meer op de campus en worden omgebouwd tot unieke leeromgevingen. 

De opeenvolgende en radicale transformaties in leerplekken op de school bleven internationaal niet onopgemerkt. Gerenomeerd ontwerper Rosan Bosch gaf in het Atheneum Herzele een workshop over leeromgevingen van de toekomst. Rosan Bosch is de oprichter en creatief directeur van Rosan Bosch Studio in Kopenhagen. Bosch staat internationaal bekend om het ontwerp van de Zweedse Vittra-school in Telefonplan en ontwerpt over heel de wereld innovatieve leeromgevingen. 

Het was dan ook een grote eer voor het Atheneum Herzele dat de innovatieve en inspirerende leeromgevingen van de school als gastlocatie dienden voor de workshop.