‘GO! Atheneum Herzele springt Corona-proof het schooljaar in’

Dat het Atheneum Herzele het schooljaar opende op een niet traditionele manier is een understatement.

Gewapend met een mondkapje werd Covid-19 voor eventjes naar de achtergrond verdreven en stond een blij weerzien met klasgenoten en leerkrachten eens te meer centraal .

Na een warm welkom stelde directeur Sandy Maegerman met trots vast dat het totale leerlingenaantal met meer dan 100 werd aangedikt.’ We merken dat ouders en leerlingen steeds bewuster kiezen voor onze innoverende onderwijsaanpak. Bovendien werden de studiekeuzemogelijkheden uitgebreid met een richting economie in het derde jaar, de richtingen wetenschappen-wiskunde en moderne talen – wetenschappen in het vijfde jaar, met een richting bio-esthetiek vanaf het derde jaar als ultieme blikvanger .

Nogmaals een indicatie van de blijvende groei binnen onze campus’, klinkt het trots.