GO! Campus Herzele organiseert klimaatmars door centrum van de gemeente

Het Atheneum Herzele, de KAZ-klas en basisschool De Trampoline trekken op dinsdagnamiddag 12 februari door de Herzeelse straten tijdens een zelf georganiseerde klimaatmars.

De leerlingen van de Herzeelse GO! campus willen tijdens Dikketruiendag met hun persoonlijke klimaatactie aandacht vragen voor een beter leefmilieu.

De optocht start om 13u aan de GO! campus en is een initiatief van de leerlingenraad en de werkgroep milieu van de campus. Maar liefst 557 leerlingen van de lagere en de middelbare school stappen door de centrumstraten richting Wattenfabriek. Daar zullen zij rond 14.00 uurhun engagementsverklaring overhandigen aan de Burgemeester dhr. Van Tittelboom Johan en de schepen van milieu dhr. Ronny Herremans.