GO! Atheneum Herzele verwent directeur Sandy Maegerman

31 januari werd aan het Atheneum Herzele voor directeur Sandy Maegerman een werkdag vol verrassingen. Naar jaarlijkse traditie vieren leerkrachten en leerlingen die laatste dag van januari ‘de dag van de directeur’.

Aan het Atheneum Herzele is directeur Sandy Maegerman sinds september 2015 de drijvende kracht achter de vele succesvolle vernieuwingen van de school. Leerkrachten en leerlingen aarzelden dan ook geen moment om haar vandaag in de watten te leggen.

’s Ochtends werd de directeur verwelkomd in een uitbundig versierd bureel waar haar lievelingsmuziek speelde. Doorheen de dag volgden bloemen en kleine attenties. Leerlingen brachten een zelfgeschreven gedicht naar voor. In de namiddag stond zelfs een heuse verwennerij met zelfgemaakte versnaperingen van de leerlingen op het menu. Het werd een ‘dag van de directeur’ om van te smullen.