GO! Atheneum Herzele biedt leerlingen succesvolle projectweek aan

Voor de leerlingen van 1OK!, 2OK!, 3PIT, 4BSO en 1KAZ-klas stonden tijdens de laatste lesweek voor de wintervakantie geen examens op het programma. De traditionele lessen en cursussen werden vol enthousiasme aan de kant geschoven en ingeruild voor een week vol workshops en boeiende activiteiten.

Tijdens een van de projectdagen ruilden de leerlingen van 2OK! van studierichting. Bouwvakkers werden zorgkundigen en omgekeerd. Er stonden voor alle klassen workshops op het programma rond mentale gezondheid, seksueel grensoverschrijdend gedrag, zwerfvuil en omgaan met sociale media. Dankzij een succesvol escapegame werd het rendier van de kerstman bevrijd. In 1KAZ-klas stonden de leerlingen tijdens ‘we played the game’ ook stil bij hun eigen gamegedrag.

Een voormiddagje zwemmen en schaatsen zorgde voor de nodige ontspanning. De succesvolle projectweek werd feestelijk afgerond met spetterende kerstfuif.