GO! Atheneum Herzele: 1 OK! en 1 KAZ-klas drie dagen op avontuur in Durbuy

Eind september trokken alle leerlingen van 1 KAZ-klas en 1OK! er drie dagen op uit naar Durbuy. Tijdens deze driedaagse GWP stonden kennismaking met elkaar én met de leerkrachten centraal.

Hoogtepunten van de avontuurlijke driedaagse waren een bezoek aan het Euro Space Center en aan het Monde Sauvage Safari Park. De enthousiaste nieuwe leerlingen beleefden dolle pret in het grootste avonturenpark van het land: Adventure Valley.

Het groepsgevoel onder de eerstejaarsleerlingen werd aangewakkerd en nieuwe vriendschappen ontstonden. Een gezellige filmavond en een heuse fuif als afsluiter maakten de kennismakingsdagen compleet. Alle deelnemers zijn het er unaniem over eens: 1 OK! en 1 KAZ-klas worden bemand door fantastische, gemotiveerde nieuwe leerlingen!