GO! Atheneum Herzele ontvangt terug unieke EPAS-certificaat

Het Atheneum Herzele mocht dit jaar alweer het EPAS-certificaat in ontvangst nemen. EPAS staat voor European Parliament Ambassador School. De school mag zich dus opnieuw een Europese Ambassadeurschool noemen! Aangezien er amper 40 secundaire scholen in slaagden om dit label binnen te halen, is het Atheneum Herzele bijzonder fier om deze kwalificatie al voor het tweede jaar op rij in de wacht te slepen.

Leerlingen vanaf het vierde middelbaar zetten zich dit jaar opnieuw in om Europa en de Europese Unie dichter bij de leerlingen te brengen. Dit deden ze door acties en workshops op Internationale Vrouwendag en tijdens de Dag Van Europa.

Hun inzet werd volop beloond want het Atheneum Herzele ontving het certificaat, dit jaar uit handen van Europees Parlementslid, Lieve Wierinck.