GO! campus Herzele ontvangt massa volk tijdens opendeurdag

Het Atheneum Herzele, de KAZ-klas en basisschool De Trampoline gooiden op zaterdag 21 april hun deuren open.

De campus bruiste van de energie met heel wat doe-activiteiten voor de jongsten zoals een workshop slijm maken, grime, voorleessessies en een heus blotevoetenpad. De vele bezoekers gingen aan de slag met graffiti en kregen initiatiesportlessen in judo, karate, ping pong,…

De unieke onderwijsaanpak van basisschool De Trampoline, de KAZ-klas en het Atheneum kon duidelijk op ruime interesse rekenen. De wachtrijen bij de inschrijvingsstand toonden aan dat volop wordt gekozen voor het innovatieve onderwijs van de campus. Individuele leertrajecten per leerling en co-teaching staan er centraal.

Wie zijn/haar zoon of dochter alsnog wil inschrijven kan de school steeds telefonisch contacteren om een afspraak vast te leggen of kan voor het middelbaar terecht op deinfoavond voor leerlingen die instromen in het 2de tot en met het 7de jaar op donderdag 3 mei. Voor wie in september start in het 2de of 3de jaar gaat de informatiesessie van start om 19u. Voor alle andere leerlingen om 19.30u.