AH legt directeur Sandy Maegerman in de watten

Meer en meer beroepen hebben tegenwoordig ‘een dag van…’ waarop zij bedankt worden voor hun inzet.

Zo worden op 31 januari jaarlijks de schooldirecteurs letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. Ook aan het Atheneum Herzele lieten ze deze dag niet ongemerkt voorbijgaan.

Sandy Maegerman startte in september 2015 als nieuwe directeur van de school. Sinds haar aanstelling trok zij volop de kaart van de vernieuwing. Het immense succes van haar innovatieve aanpak waarbij co-teaching, flexibele leertrajecten en differentiatie centraal staan, vertaalde zich in een exponentiële toename van de leerlingaantallen

 

Leerlingen en leerkrachten van het Atheneum oordeelden dat als er één iemand is die het verdient om eens extra in de watten gelegd te worden het wel hun directeur is.

31 januari werd voor directeur Sandy Maegerman dan ook een dag vol verrassingen. Haar bureel kreeg een muur vol persoonlijke boodschappen van leerlingen en leerkrachten. ‘s Ochtends  werd zij verwend met een luxueus ontbijt klaargemaakt door leerlingen. 40 rode rozen, een wasbeurt voor de auto en een gedicht op maat waren maar enkel van de vele verwennerijen die nog volgden.