Olympic moves: naar finale in Koning Boudewijnstadion op 15 mei

Twaalf- tot veertienjarigen meenemen in een boeiend en uitstekend omkaderd sportprogramma zodat ze ervaren dat sporten leuk en leerrijk is.

Daar zorgt Olympic Moves voor. De eerste stap zijn sportinitiaties in atletiek en softbal onder leiding van ervaren sportmonitoren. Dan volgen kwalificatiewedstrijden die bij succes uitmonden in deelname aan de nationale finale in het Koning Boudewijnstadion.

Woensdag 14 maart 2018 was het zover. Ons atletiekteam “Kazklas sport” was klaar om het best van zichzelf te geven op de belangrijke kwalificatiewedstrijd in Gent. Ploegen uit Oost- en West-Vlaanderen namen het tegen elkaar op in 4 atletiekdisciplines.

Na een sportief hoogstaande wedstrijd waarin een sterk deelnemersveld vertegenwoordigd was kon onze school de bronzen medaille in de wacht slepen. Het goud was voor sportschool Brugge en het zilver werd meegenomen naar Roeselare.

Met deze derde plaats zijn we gekwalificeerd voor het Nationaal kampioenschap in het Koning Boudewijnstadion op 15 mei.

Een dikke proficiat aan de deelnemers voor deze glansprestatie!!!