GO! Atheneum Herzele en KAZ-klas dompelen de leerlingen onder in de Parijse sfeer

De leerlingen van het 3de en 4de jaar van het Atheneum Herzele en de KAZ-klas trekken net voor de paasvakantie naar Parijs voor een culturele driedaagse.

Om deze reis voor te bereiden vond op woensdag 21 maart op school een projectvoormiddag plaats.

Aan de hand van vijf workshops konden de leerlingen de Franse cultuur opsnuiven. Zo werden zij ondergedompeld in de Franse filmcultuur. Hun creativiteit werd aangewakkerd tijdens de workshop ‘ontwerp een logo voor onze meerdaagse trip’. In de workshop techniek ging men aan de slag met hamer, nagel en draad om de Eiffeltoren te ontwerpen. Tijdens een interactieve quiz ontdekte men heel wat Parijse weetjes en uiteraard kon een spelletje jeu de boules niet ontbreken om de Franse sfeer helemaal compleet te maken.

Kortom na deze meer dan geslaagde projectvoormiddag zitten zowel leerlingen als begeleidende leerkrachten stilaan op hete kolen om naar Parijs te kunnen vertrekken!