Contact

Atheneum Herzele
De Tramzate 9 - 9550 Herzele
Tel. :053/62.23.71 - Fax: 053/62.16.97

E-mail - algemene info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 
Naam

E-mail
Directeur Sandy Maegerman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Technisch Adviseur Coördinator (TAC) Guy Casteur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Personeelssecretariaat Mariska Depessemier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Onthaal Marina Van Der Gucht  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leerlingensecretariaat Carla Van den Eeden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Leerlingenbegeleiding en GOK Stefaan Van Pamel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
ICT-co√∂rdinator Guy Van de Sande Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Boekhouding Nancy Van Der Gucht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Afwezigheden leerlingen Carla Van den Eeden, Marina Van Der Gucht Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.