Video's

GO! Campus Herzele griezelt er op los

GO! Campus Herzele startte de herfstvakantie met een heuse thriller.

De ondernemingszin van de leerlingen van het 2de jaar KAZ-klas groeide uit tot het griezelevent: GO!lloween. De eerste editie van dit event werd een ware voltreffer.
De jongsten konden zich laten grimmeren door de leerlingen van 7 kinderzorg, Atheneum Herzele. Voor deze leerlingen paste het event in hun geïntegreerde proef. De GIP startte al in de voormiddag met een verhaallijn voor de kleuters van Basisschool De Trampoline. Een boze geest werd door een zelf gemaakt brouwsel omgetoverd tot een goede geest. ’s Avonds werd het einde van het verhaal onthuld aan de kleuters.

GOlloween 07

De iets ouderen genoten van tal van creatieve workshops waaronder het maken van een pompoenmasker, een slijmbal en een toverstok. Het schoolgebouw werd omgetoverd tot een mega spookhuis met grotten.
In de ene grot werden griezelverhalen verteld, in een andere grot werden boze geesten verdreven en kon je jouw toekomst laten voorspellen. De twee spookhuizen zorgden voor vele gillende geluiden. Alsof dit alles nog niet voldoende was kwam buiten de mist op en vlogen de heksen in het rond onder een mooie kleurrijke lasershow.

Alle aanwezigen beleefden een fantasierijke avond en keerden tevreden huiswaarts. De opbrengst van het evenement gaat integraal naar de goede doelen van MFL.


 

Video's Mannequin Challenge: welke klas doet beter?