****************************
****************************************** ****************************************** ********************************************* **************** **********


news menu leftnews menu right
Home


Dikke Truiendag

DSC08902De leerlingen uit de richting verzorging doen het met WATT minder en worden CO2-speurders. Ludieke mutsen, mooie dikke truien en kleurrijke dekens op de Dikke Truiendag. 

Lees meer...
 
Atheneum Herzele viert Pi-dag

Over de hele wereld werd de feestdag van het getal pi gevierd op 3/14 of 14 maart. (3/14 is de Angelsaksische notering van pi). Heel wat wiskundigen grepen de kans om pi in de kijker te plaatsen.

Lees meer...
 
Wiskundewedstrijd op het Atheneum Herzele

foto-2De leerlingen van de eerste graad van het Atheneum van Herzele gingen op donderdag 20 maart de wiskundige uitdaging aan in de kangoeroewedstrijd. Ze kregen 24 reken- en denkpuzzels die ze in 75 minuten moesten oplossen.

Lees meer...
 
7 Verkoop en Vertegenwoordiging bezoekt autosalon

SAM 0921Op 17 januari 2014 gingen de leerlingen van 7 Verkoop en Vertegenwoordiging op uitstap naar het autosalon te Brussel.

In Brussels Expo gingen Lennert, Brent, Mandinka en Arlind een kijkje nemen onder leiding van mevrouw Meganck en werden ze verrast door een ruime keuze aan auto's, scooters, brommers, quads, moto's en choppers.

Lees meer...
 
Banner

banner-campus_01
Basisschool-De-Trampoline

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Mededelingen ouders


Copyright Atheneum Herzele - Best viewed with Mozilla Firefox.